Poletje 2020 - Zagorje ob Savi

Poletje, morje, brezskrbni dnevi polni norčij in zabave. In da bo poletje še bolj doživeto in nepozabno, pripravljamo v Večgeneracijskem centru Zasavje zanimiv počitniški program! Za vsakega se najde kaj, bodisi če radi ustvarjate, kuhate ali se potepate. 

Popeljali vas bomo v svet kulinarike, razmigavali prstke ob zanimivih »ustvarjalnicah«, se podali na pustolovščine, odkrivali zelišča in zaklade. Pri ustvarjanju smo moči združili , Večgeneracijski center Zasavje (Zasavska ljudskauniverza in Mladinski center Zagorje), Društvo prijateljev mladine Zagorje in Občina Zagorje ob Savi.

Na določene aktivnosti se je zaradi lažje organizacije potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da upoštevate navodila, ki so pripisana ob dejavnostih.

Za vprašanja in informacije smo vam na voljo vsak delovni dan od 9.00 do 17.00. V primeru slabega vremena, nezadostnega števila prijav ali zaradi objektivnih okoliščin si pridržujemo pravico do sprememb v programu.

Kontakti:
Mladinski center Zagorje: info@mczos.si, 040 699 097

Večgeneracijski center Zasavje: vgc-zasavje@mczos.si in info@vgc-zasavje.si, 068 613 954

Društvo prijateljev mladine Zagorje: info@dpm-zagorje.si, 041 699 412Celoten program si lahko preberete na povezavi Poletje 2020.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.