Poletje 2020 - Zagorje ob Savi

Poletje, morje, brezskrbni dnevi polni norčij in zabave. In da bo poletje še bolj doživeto in nepozabno, pripravljamo v Večgeneracijskem centru Zasavje zanimiv počitniški program! Za vsakega se najde kaj, bodisi če radi ustvarjate, kuhate ali se potepate. 

Popeljali vas bomo v svet kulinarike, razmigavali prstke ob zanimivih »ustvarjalnicah«, se podali na pustolovščine, odkrivali zelišča in zaklade. Pri ustvarjanju smo moči združili , Večgeneracijski center Zasavje (Zasavska ljudskauniverza in Mladinski center Zagorje), Društvo prijateljev mladine Zagorje in Občina Zagorje ob Savi.

Na določene aktivnosti se je zaradi lažje organizacije potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da upoštevate navodila, ki so pripisana ob dejavnostih.

Za vprašanja in informacije smo vam na voljo vsak delovni dan od 9.00 do 17.00. V primeru slabega vremena, nezadostnega števila prijav ali zaradi objektivnih okoliščin si pridržujemo pravico do sprememb v programu.

Kontakti:
Mladinski center Zagorje: info@mczos.si, 040 699 097

Večgeneracijski center Zasavje: vgc-zasavje@mczos.si in info@vgc-zasavje.si, 068 613 954

Društvo prijateljev mladine Zagorje: info@dpm-zagorje.si, 041 699 412Celoten program si lahko preberete na povezavi Poletje 2020.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE - na primer zadnja je bila: Sestavi svojo križanko Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.