Pošiljanje neželenih sporočil


Nov način pošiljanja neželenih sporočil preko dogodkov v Google Koledarju 

Goljufi so ugotovili, da nam lahko reklame za plačljive SMS klube, lažne kredite, phishing sporočila ipd. dostavijo kar neposredno v naš Google Koledar. 

Napotke, kako lahko to preprečite, najdete na spletnem naslovu 
https://www.varninainternetu.si/nov-nacin-posiljanja-nezelenih-sporocil-preko-dogodkov-v-google-koledarju/ (vir: Varni na internetu)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.