NADLEŽNA OBVESTILA

Se vam prikazujejo nadležna obvestila, pa bi se jih radi znebili?

 
Vedno več spletnih strani obiskovalcu ponuja možnost, da mu svoje vsebine prikazuje v obliki potisnih obvestil (ang. push notification), ki jih prejemamo tudi takrat, ko nimamo odprtega brskalnika. V večini primerov gre za legitimno obveščanje o novih vsebinah na spletnih portalih.
Nepridipravi pa to funkcionalnost pogosto izkoristijo za prikazovanje obvestil, s katerimi skušajo uporabnika zvabiti v prevaro s skrito naročnino, SMS klube ali katero drugo spletno goljufijo. Če se na prejem obvestil naročite (največkrat po pomoti) na spletni strani z »dvomljivim slovesom«, vas lahko hitro zasujejo z obvestili. Takšna obvestila zlorabljajo logotipe znanih podjetij ali znamk, da bi dobili vašo pozornost in vas prepričali, da kliknete.
Več na povezavi https://www.varninainternetu.si/se-vam-prikazujejo-nadlezna-obvestila-pa-bi-se-jih-radi-znebili/
(Varni na internetu)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.