Nadležna obvestila

Se vam prikazujejo nadležna obvestila, pa bi se jih radi znebili?

 
Vedno več spletnih strani obiskovalcu ponuja možnost, da mu svoje vsebine prikazuje v obliki potisnih obvestil (ang. push notification), ki jih prejemamo tudi takrat, ko nimamo odprtega brskalnika. V večini primerov gre za legitimno obveščanje o novih vsebinah na spletnih portalih.
Nepridipravi pa to funkcionalnost pogosto izkoristijo za prikazovanje obvestil, s katerimi skušajo uporabnika zvabiti v prevaro s skrito naročnino, SMS klube ali katero drugo spletno goljufijo. Če se na prejem obvestil naročite (največkrat po pomoti) na spletni strani z »dvomljivim slovesom«, vas lahko hitro zasujejo z obvestili. Takšna obvestila zlorabljajo logotipe znanih podjetij ali znamk, da bi dobili vašo pozornost in vas prepričali, da kliknete.
Več na povezavi https://www.varninainternetu.si/se-vam-prikazujejo-nadlezna-obvestila-pa-bi-se-jih-radi-znebili/
(Varni na internetu)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.