Goljufi kreditnih kartic

Spletni goljufi tokrat na lovu za vašimi kreditnimi karticami
 
Elektronsko sporočilo, ki na prvi pogled izgleda popolnoma legitimno, nas poziva k plačilu stroškov obdelave naročila za prispeli paket v višini 3,80 €. Gre namreč za primer phishing prevare, le da goljufi tokrat niso na lovu za našimi uporabniškimi imeni in gesli, temveč podatki kreditne kartice! Več si preberite na spletnem naslovu https://www.varninainternetu.si/spletni-goljufi-tokrat-na-lovu-za-vasimi-kreditnimi-karticami/


Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.