Poletje 2020 - Trbovlje


V Trbovljah bodo počitnice polne zabave, druženja, ustvarjanja in smeha. V sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Trbovlje vas bomo animirali v Rudarskem domu v Trbovljah in na Zasavski ljudski univerzi v Trbovljah.

Preveri, kaj smo za vas pripravili v Večgeneracijskem centru Zasavje za mesec julij in avgust.Vse aktivnosti se začnejo ob 10.00, predhodne prijave niso potrebne.

Če vas kaj zanima, smo vedno pripravljeni na klepet na telefonu 068 613 954 ali 03 56 55 131 ali preko e-pošte info@vgc-zasavje.si.

Se vidimo! :)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE - na primer zadnja je bila: Sestavi svojo križanko Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.