Zaposlitev 101 | Novice

Zaposlitev 101
Zaposlitveni klub za mlade

Vabimo te, da se nam pridružiš v Zaposlitvenem klubu za mlade iskalce zaposlitve, kjer bomo ob tedenskih srečanjih dopolnjevali naše kompetence, si širili socialno mrežo in tako povečali našo zaposljivost. Srečanja bodo potekala v sklopu programa Večgeneracijskega centra Zasavje.

V klubu si mladi zastavijo svoj karierni plan in zaposlitveni načrt, kateremu bomo skupaj sledili tudi z usposabljanji, ki jih bodo lahko predlagali udeleženci sami. Klub deluje po načelih timskega dela in samoiniciativnosti, kar prispeva k uspehu članov kluba.


S srečanji pričnemo 17. 10., ob 16:00 v Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Za dodatne informacije in prijave smo ti na voljo preko elektronske pošte info@mczos.si in telefona 040 699 097.

Mladinski pozdrav,

ekipa MC ZOS

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.