Zaposlitev 101 | Novice

Zaposlitev 101
Zaposlitveni klub za mlade

Vabimo te, da se nam pridružiš v Zaposlitvenem klubu za mlade iskalce zaposlitve, kjer bomo ob tedenskih srečanjih dopolnjevali naše kompetence, si širili socialno mrežo in tako povečali našo zaposljivost. Srečanja bodo potekala v sklopu programa Večgeneracijskega centra Zasavje.

V klubu si mladi zastavijo svoj karierni plan in zaposlitveni načrt, kateremu bomo skupaj sledili tudi z usposabljanji, ki jih bodo lahko predlagali udeleženci sami. Klub deluje po načelih timskega dela in samoiniciativnosti, kar prispeva k uspehu članov kluba.


S srečanji pričnemo 17. 10., ob 16:00 v Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Za dodatne informacije in prijave smo ti na voljo preko elektronske pošte info@mczos.si in telefona 040 699 097.

Mladinski pozdrav,

ekipa MC ZOS

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.