Z malim princem skupaj na Facebook | Novice

Z malim princem skupaj na Facebook Uporaba IKT postaja nuja ne samo na službenem področju ampak tudi v vsakdanjem življenju. Medgeneracijsko sodelovanje je stoletja veljalo za nekaj samo po sebi umevnega. Danes je situacija drugačna.

Sodelovanje med generacijami potrebuje spodbude in prenos v širše socialno okolje. Starejše odrasle, ki so IKT pismeni, z udeležbo v programu spodbudimo, da svoje znanje, razmišljanje in odnos do sveta uporabijo pri povezovanju v socialnih omrežjih.

Program omogoča razvijanje digitalne pismenosti (zlasti uporabe spletnih socialnih omrežij) in obenem spodbuja bralne navade udeležencev prek motivov, ki jih obravnava knjiga Mali princ:
smrt, žalost, veselje, nečimrnost,­ ljubezen, resnicoljubnost, vdanost, radovednost, vztrajnost, srčnost, prijateljstvo, in spodbuja bralne navade udeležencev.

Program je primeren tako za starejše kot tudi za otroke in obsega 8 srečanj po 1 uro.


KDAJ:  začetek 1. 3. 2018, ob 14.00 
KJE: OŠ Toneta Okrogarja, Zagorje (računalniška učilnica)

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.