Z malim princem skupaj na Facebook | Novice

Z malim princem skupaj na Facebook Uporaba IKT postaja nuja ne samo na službenem področju ampak tudi v vsakdanjem življenju. Medgeneracijsko sodelovanje je stoletja veljalo za nekaj samo po sebi umevnega. Danes je situacija drugačna.

Sodelovanje med generacijami potrebuje spodbude in prenos v širše socialno okolje. Starejše odrasle, ki so IKT pismeni, z udeležbo v programu spodbudimo, da svoje znanje, razmišljanje in odnos do sveta uporabijo pri povezovanju v socialnih omrežjih.

Program omogoča razvijanje digitalne pismenosti (zlasti uporabe spletnih socialnih omrežij) in obenem spodbuja bralne navade udeležencev prek motivov, ki jih obravnava knjiga Mali princ:
smrt, žalost, veselje, nečimrnost,­ ljubezen, resnicoljubnost, vdanost, radovednost, vztrajnost, srčnost, prijateljstvo, in spodbuja bralne navade udeležencev.

Program je primeren tako za starejše kot tudi za otroke in obsega 8 srečanj po 1 uro.


KDAJ:  začetek 1. 3. 2018, ob 14.00 
KJE: OŠ Toneta Okrogarja, Zagorje (računalniška učilnica)

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.