VODENJE MESEČNIH STROŠKOV: ukrotimo svoje potrošniške navade z Excelom | Novice

VODENJE MESEČNIH STROŠKOV: ukrotimo svoje potrošniške navade z Excelom Na računalniški delavnici bomo spoznali Excel, izredno zmogljivo orodje pri delu z izračuni in spremljanju podatkov vseh vrst. V prvem delu se bomo naučili osnov uporabe programa Excel, v drugem delu pa bomo pripravili enostavno preglednico za nadzor mesečnih stroškov.

KDAJ: četrtek, 16. 5. 2019, ob 8.30
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Brezplačno delavnico bo vodil Dušan Malić.

Prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.