USTVARJALNI DECEMBRSKI PETKI: Unikatne voščilnice | Novice

USTVARJALNI DECEMBRSKI PETKI: Unikatne voščilnice KAJ?: V tokratnem ustvarjalnem decembrskem petku se bomo posedli za mizo in se skupaj lotili ustvarjanja unikatnih prazničnih voščilnic s katerimi boste lahko obdarili svoje najbližnje. Zakaj bi zapravljali denar, če pa lahko lepe ter dobre želje za prihajajoče leto ustvarite z lastno domišljijo. Na BREZPLAČNO delavnico so vabljene vse generacije iz vseh vetrov. Ne odlašajte in nas obiščite v dnevnem centru Večgeneracijskega centra Zasavje.

KDAJ?: Petek, 15. 12. 2017 ob 16.00

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.