Usposabljanje za prostovoljce: timsko in projektno delo | Novice

Usposabljanje za prostovoljce: timsko in projektno delo
Ti lahko narediš nekaj, česar jaz ne morem.
Jaz lahko naredim nekaj, česar ti ne moreš.
Skupaj pa lahko narediva zelo veliko.
(mati Tereza)
 
Hej, prostovoljke in prostovoljci!

Prostovoljimo zato, da delamo dobro za skupnost, za kar pa rabimo dober tim in znanje o projektnem delu.
Zato za vas v MC ZOS organiziramo usposabljanje za prostovoljce, tokrat namenjeno gradnji tima in projektnemu delu. Obeh tem se bomo lotili na aktiven način, vnesli bomo kup prakse in skupaj soustvarili en produktiven in gnetenja malih sivih celic poln dan.
Usposabljanje bo v soboto, 28. 10. 2017 od 9:00 do 16:00 v Mladinskem centru Zagorje.

Obvezne prijave do 26. 10. 2017 na info@mczos.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.