RAČUNALNIŠKA DELAVNICA PRED VELIKONOČNIMI PRAZNIKI | Novice

RAČUNALNIŠKA DELAVNICA PRED VELIKONOČNIMI PRAZNIKI

Naj bodo velikonočni prazniki nekaj posebnega tudi letos.

Bodite letos vi tisti, ki se boste ob bližajočih se velikonočnih praznikih spomnili svojih najdražjih in jim poslali unikatno elektronsko voščilnico, ki jo boste sami izdelali na računalniški delavnici v ponedeljek, 11. 4. 2022. Brez pomoči ne bo šlo, tako da nam bo na pomoč priskočil velikonočni zajček. Se vidimo v novi računalniški učilnici ob 16. uri.

KDAJ: ponedeljek, 11. 4. 2022, ob 16.00 prestavljeno na sredo, 13. 4. 2022, ob 16.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.