OD LAŽNIH NOVIC DO KAOSA | Novice

OD LAŽNIH NOVIC DO KAOSA
Danes je samoumevno, da internet uporabljamo vsi, od najmlajših  do najstarejših. Uporabljamo ga za različne namene in na različne načine, vsi pa imamo občutek, da ga znamo uporabljati. Vprašanje, ki se postavlja je, ali ga znamo uporabljati varno? In kako je z uporabniškimi imeni in gesli, ki jih uporabljamo za prijavo na spletne portale? Kakšne so nevarnosti interneta in kakšna je varna raba, bomo spoznali na brezplačni delavnici.

KDAJ: sreda, 20. 10. 2021, ob 10.00
KJE: Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik, Trg Franca Kozarja 7

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij o delavnici, nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Na delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.