NAREDI SI SAM - VODNE RAKETE (ustvarjalna delavnica) | Novice

NAREDI SI SAM - VODNE RAKETE  (ustvarjalna delavnica) Vabljeni na ustvarjalno delavnice pod vodstvom Mojce Kropivc, kjer bodo levo in desno švigale rakete. 

Vodna raketa je tip rakete, ki uporablja vodo kot reakcijsko maso. Vodne rakete se uporabljajo v modelarstvu in za rekreacijo. Ponavadi se uporablja plastenke. Vodo iz plastenke potiska stisnjen zrak. Zrak se stisne s pomočje navadne kolesarske tlačilke. 

Delavnica krepi tehnične veščine otrok.


KDAJ: petek, 30. 8. 2019, ob 10.00

KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Delavnica je brezplačna.

Obvezne prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.


Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.