KULINARIČNE SREDE | Novice

KULINARIČNE SREDE

Za popetritev počitniških dni smo na Zasavski ljudski univerzi pripravili kulinarične srede, kjer bodo lahko otroci svoj prosti čas zapolnili s pridobivanjem kulinaričnih spretnosti. Kulinarične delavnice bodo potekale vsako sredo, ob 10.00, v dnevnem centru Večgeneracijskega centra Zasavje, Grajska 2, Zagorje.

Začnemo v sredo, 4. 7., ob 10.00 z izdelovanjem sladkih popsov. 11. 7. pa bomo spoznavali kuharijo z znanim kuharjem Lojzetom Čopom.

Pridruži se nam in ne bo ti žal.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.