KOMPOSTIRANJE | Novice

KOMPOSTIRANJE
Na predavanju bomo izvedeli, kaj je kompost - je delno razgrajena, grudasta oblika organske materije, temno rjave do črne barve s prijetnim vonjem zemlje. Spoznali bomo, kaj je njegov namen in kako se ga uporablja. Pogovorili se bomo, kje postavimo kompostnik, kakšne vrste kompostnikov imamo ter kako pravilno zgradimo kompostni kup. Predavanja se lahko udeležijo obiskovalci, ki izpolnjujejo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: četrtek, 23. september 2021, ob 17.00
KJE: Mladinski center Hrastnik

Prijave na predavanje Kompostiranje so zaključene. Zagorje ob Savi, 23. 9. 2021, 16.40

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.