HITRO IN UČINKOVITO DO DELA | Novice

HITRO IN UČINKOVITO DO DELA HITRO IN UČINKOVITO DO DELA – vseživljenjska karierna orientacija

Sklop delavnic je namenjen osebam, zlasti mladim, pred ali po končanem šolanju in osebam, ki iščejo ali menjavajo zaposlitev. Namen delavnic je razvijanje in učenje socialnih veščin in dvig samopodobe, prepoznavanje pomena samovrednotenja, orientacija na trgu dela, pridobivanje veščin za vstop na trg dela, poznavanje prednosti in pasti trga dela, poti do dela in zaposlitve, prepoznavanje poklicnih potencialov in pravilno odločanje za poklic.

KDAJ: vsak četrtek ob 15.00, začetek 10. 1. 2019
KJE: Zasavska ljudska univerza , Grajska 2, Zagorje

Delavnice so brezplačne.

Prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.