HITRO IN UČINKOVITO DO DELA | Novice

HITRO IN UČINKOVITO DO DELA HITRO IN UČINKOVITO DO DELA – vseživljenjska karierna orientacija

Sklop delavnic je namenjen osebam, zlasti mladim, pred ali po končanem šolanju in osebam, ki iščejo ali menjavajo zaposlitev. Namen delavnic je razvijanje in učenje socialnih veščin in dvig samopodobe, prepoznavanje pomena samovrednotenja, orientacija na trgu dela, pridobivanje veščin za vstop na trg dela, poznavanje prednosti in pasti trga dela, poti do dela in zaposlitve, prepoznavanje poklicnih potencialov in pravilno odločanje za poklic.

KDAJ: vsak četrtek ob 15.00, začetek 10. 1. 2019
KJE: Zasavska ljudska univerza , Grajska 2, Zagorje

Delavnice so brezplačne.

Prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.