FRANCOSKA KULINARIKA - porova pita | Novice
Vabljeni na kulinarično delavnico, ki jo bo vodil ESC prostovoljec iz Francije Baptiste Paquereau. Približal nam bo
čare francoske kulinarike. Naučili se bomo pripraviti nekaj specialitet. Bomo upravičili
sloves francoske kuhinje kot ene najboljših na svetu?
KDAJ: sreda, 22. 5. 2019, ob 10.00KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje
Prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.
Vtisi in mnenja
Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.
ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.
RAČUNALNIŠKI TEČAJ
Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.