ENOSTAVEN IN ZABAVEN SPREHOD PO VIRTUALNEM SVETU | Novice

ENOSTAVEN IN ZABAVEN SPREHOD PO VIRTUALNEM SVETU Ste že slišali za virtualni svet oz. navidezno resničnost? Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni zabavno ustvarjalni delavnici, ki jo organizira Večgeneracisjki center Zasavje. Na začetku bomo s spretnimi prsti ustvarjali in ko bomo pripravljeni za ˝nov svet˝, se bomo podali na zabaven sprehod po virtualnem svetu.
Da boste doživeli virtualno resničnost, s seboj prinesite pametni telefon, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Zaradi zagotovitve ustreznega števila padalskih nahrbtnikov, potapljaških mask in druge opreme, so obvezne prijave na tel. Št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si
 
KDAJ: sreda, 12. 12. 2018, ob 9.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Vljudno vabljeni.

Obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.


Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.