ENOSTAVEN IN ZABAVEN SPREHOD PO VIRTUALNEM SVETU | Novice

ENOSTAVEN IN ZABAVEN SPREHOD PO VIRTUALNEM SVETU Ste že slišali za virtualni svet oz. navidezno resničnost? Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni zabavno ustvarjalni delavnici, ki jo organizira Večgeneracisjki center Zasavje. Na začetku bomo s spretnimi prsti ustvarjali in ko bomo pripravljeni za ˝nov svet˝, se bomo podali na zabaven sprehod po virtualnem svetu.
Da boste doživeli virtualno resničnost, s seboj prinesite pametni telefon, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Zaradi zagotovitve ustreznega števila padalskih nahrbtnikov, potapljaških mask in druge opreme, so obvezne prijave na tel. Št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si
 
KDAJ: sreda, 12. 12. 2018, ob 9.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Vljudno vabljeni.

Obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.


Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.