Bodi sam svoj kreator: Vpliv čustev in podzavesti na naš vsakdan | Novice

Bodi sam svoj kreator: Vpliv čustev in podzavesti na naš vsakdan
Kako kreiramo naša življenja? Kaj pravzaprav v praksi pomeni že zelo star pregovor: «Vsak je svoje sreče kovač!«Ali imamo vpliv  na naša življenja, usodo oz. kolikšni meri? Čustva ustvarjajo naše razpoloženje, vibracijo, ki jo oddajamo  okolje, nazaj pa se na vrača kar oddajamo, kar vibriramo. Kako to prepoznati, kako spremeniti. Ljudje pravijo, da si seveda ne želijo slabega, zakaj se potem dogajajo težke stvari v življenjih? Kako to preobrniti in do kakšne mere lahko vplivamo? Zagotovo lahko.  Zakaj se ene želje uresničijo, druge pa ne? Odgovori so presenetljivo enostavni, le naučili nas niso tega.. Izveste na predavanju…


KDAJ: ponedeljek, 16. 4. 2018, ob 16.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode 11, 1420 Trbovlje

Brezplačno predavanje bo vodila Leonida Derganc.

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.