Bodi sam svoj kreator: Vpliv čustev in podzavesti na naš vsakdan | Novice

Bodi sam svoj kreator: Vpliv čustev in podzavesti na naš vsakdan
Kako kreiramo naša življenja? Kaj pravzaprav v praksi pomeni že zelo star pregovor: «Vsak je svoje sreče kovač!«Ali imamo vpliv  na naša življenja, usodo oz. kolikšni meri? Čustva ustvarjajo naše razpoloženje, vibracijo, ki jo oddajamo  okolje, nazaj pa se na vrača kar oddajamo, kar vibriramo. Kako to prepoznati, kako spremeniti. Ljudje pravijo, da si seveda ne želijo slabega, zakaj se potem dogajajo težke stvari v življenjih? Kako to preobrniti in do kakšne mere lahko vplivamo? Zagotovo lahko.  Zakaj se ene želje uresničijo, druge pa ne? Odgovori so presenetljivo enostavni, le naučili nas niso tega.. Izveste na predavanju…


KDAJ: ponedeljek, 16. 4. 2018, ob 16.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode 11, 1420 Trbovlje

Brezplačno predavanje bo vodila Leonida Derganc.

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.