Dnevna soba VGC


KAJ JE DNEVNA SOBA IN KJE SE NAHAJA

Dnevna soba Večgeneracijskega centra Zasavje je prostor, ki je namenjen neformalnemu druženju in informiranju. Nahaja se na Grajski 2 v Zagorju v pritličju stavbe, kjer ima Večgeneracijski center Zasavje sedež. Dnevna soba je opremljena s kavčem, kuhinjo, tremi računalniki, tiskalnikom, z mizami, s stoli, tablo, projektorjem in s prijaznim strokovnim delavcem. Prostor je stičišče različnih aktivnosti, delavnic, predavanj in križišče, kjer se srečajo ljudje različnih generacij in zanimanj. Vrata so odprta za vse, ki želijo pridobiti dodatna znanja, ustvarjalno preživljati prosti čas ali se samo družiti z znanci in s prijatelji. V dnevnem prostoru deluje tudi informativni kotiček, kjer lahko posameznik pridobi informacije od strokovnega delavca, ki je prisoten v dnevni sobi, iz zloženk, ki so na voljo v informativnem kotičku, ali prek spleta, ki je ravno tako na voljo za uporabnike. žVabljeni, da nas obiščete v dnevni sobi vsak dan, od ponedeljka do petka, med 7.00 in 17.00 uro.

 
INFORMATIVNI KOTIČEK 

Potrebujete informacije z različnih področij? Za vas smo pripravili povezave do uporabnih spletnih strani.

Občina Zagorje
Občina Trbovlje
Občina Hrastnik
Občina Litija

Center za socialno delo Zagorje
Center za socialno delo Trbovlje
Center za socialno delo Hrastnik
Center za socialno delo Litija

Zavod za zaposlovanje Zagorje
Zavod za zaposlovanje Trbovlje
Zavod za zaposlovanje Hrastnik
Zavod za zaposlovanje Litija

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.