ZIMSKA RAČUNALNIŠKA ŠOLA | Novice

ZIMSKA RAČUNALNIŠKA ŠOLA
IMATE RAČUNALNIK, A GA NE ZNATE UPORABLJATI – ZIMSKA RAČUNALNIŠKA ŠOLA (6 srečanj po 2 uri)
 
Ste tudi vi med tistimi, ki z računalnikom niste nikoli delali, saj vam ni bilo treba? Vedno je bil nekdo v bližini in ste ga prijazno prosili, da vam pokaže na računalniku, kako prenesti slike iz telefona ali pa poiskati delovni čas trgovine in se naročiti pri zdravniku? Prav tako na vsakem koraku slišite ali preberete besede, kot so klik, emajl, obiščite nas na 3 krat w, e-poslovanje, e-zdravstvo … sedaj je kar naenkrat vse na »e«.

Postanite samostojni pri delu z računalnikom.

Zimska računalniška šola je namenjena vsem, ki se prvič srečujete z računalnikom, imate željo in voljo spopasti se s sodobno tehnologijo in računalniškimi programi ter tako pridobiti znanja in spretnosti za osnovno delo na računalniku.

In zakaj je Zimska računalniška šola odlična izbira?

Na začetnem računalniškem tečaju se boste naučili uporabljati tipkovnico in miško, spoznali boste delo v okolju Windows, se naučili pravilno slike »pospraviti v predal«. Stric Gugl nam bo v veliko pomoč pri iskanju informacij na spletu, prav tako se boste naučili poslati elektronsko poštno sporočilo ter oblikovali in izdelali vabilo ali pa natipkali dopis s pomočjo urejevalnika besedil.

KDAJ: vsak četrtek ob 9.00, začetek 16. 1. 2020 (prestavljen začetek iz 9. 1. na 16. 1. 2020)
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje


Delavnica je brezplačna.

Vljudno vabljeni.

Več informacij in prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.