ŽENSKE IN MOŠKI TER KAKO GENIALNO RAVNATI DRUG Z DRUGIM | Novice

ŽENSKE IN MOŠKI TER KAKO GENIALNO RAVNATI DRUG Z DRUGIM Bi se rad/-a naučil/-a dotakniti srca, in ne ega moškega, ženske? Znal/-a zaznati in zadovoljiti potrebe domačih? Kako razviti pravo harmonijo v odnosu s partnerjem, družino, taščo in sorodniki. Vse to in še več boste izvedeli na brezplačnem predavanju, katerega bo vodil Andrej Pešec, univ. dipl. politolog, ki deluje kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose, leadership ter osebni razvoj; sodeluje s preko 180 zavodi v Sloveniji in na tujem.

KDAJ: četrtek, 20. 1. 2022, ob 18.00
KJE: v živo na lokaciji Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik, Trg Franca Kozarja 7, Hrastnik

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.