Zdravljenje z glino | Novice

Zdravljenje z glino

Glina vsebuje veliko količino mineralov, ki so nujni za delovanje človeškega organizma (v montmorilonitnih glinah, na primer, lahko najdemo tudi do 75 različnih mineralov), kar morda lahko razloži številne zdravilne lastnosti gline.

Deluje antiseptično, protivnetno in proti infekcijsko poleg tega pa tudi spodbuja obnavljanje zdravih celic. Velja prepričanje, da se ne glede na mesto aplikacije usmeri k žarišču bolezni in se tam zasidra, ko pa se izloči, s sabo odnese gnoj, strupe ...

Glina ima zaradi svoje kemijske strukture tudi izredno dobro absorpcijsko in ionsko izmenjevalno moč. Mikroskopsko drobna zrnca vežejo vodo in druge snovi v svojo celično strukturo. Ko te celice nabreknejo, vanje lažje prodirajo za celico potencialno škodljive snovi (radioaktivni elementi, težke kovine, odvečne količine vode ...).
Velja, da glina deluje celovito in izzove procese, ki se verižno sprožajo po vsem organizmu, zato priporočajo, da terapije z glino niti ne začnemo, če je ne mislimo uporabljati dalj časa neprekinjeno.

Z glino lahko zdravimo: glivice, herpes, vnetja jajčnikov, dihalne težave, brazgotine, čir na želodcu, akne in še mnogo drugih.

KDAJ: torek, 20. 3. 2018, ob 17.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode 11, Trbovlje

Predavatelj: Janez Ferjuc

Vljudno vabljeni.

Predavanje je brezplačno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.