ZDRAVA PREHRANA Z ZDRAVILNIMI RASTLINAMI | Novice

ZDRAVA PREHRANA Z ZDRAVILNIMI RASTLINAMI
Zdrava prehrana je izjemno pomemben vidik našega zdravja. Kako do zdravja z zdravilnimi rastlinami? Vabimo vas, da se nam pridružite na srečanju, kjer bo govora o prehranjevanju z zdravilnimi rastlinami. Z nami bo Cvetka Drnovšek, ustanoviteljica in predsednica Društva za zdravilne rastline Zasavje. Gospa Cvetka je tudi naša prostovoljka, ki je za svoje delo prejela srebrno plaketo, priznanje Občine Zagorje ob Savi. Srečanje bo potekalo v živo v dnevnem centru VGC Zasavje. Seveda bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ – za vašo in našo varnost.

KDAJ: ponedeljek, 19. 4. 2021, ob 9.30
KJE: dnevni center VGC Zasavje, ZLU, Grajska 2

OBVEZNE PRIJAVE
Prijav na delavnico Zdrava prehrana z zdravilnimi rastlinami ne sprejemamo več zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 7. 4. 2021, 10.35

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.