ZAKORAKAJMO NA VINE IN ODKRIJMO SKRIVNOSTI CERKVE SV. JANEZA EVANGELISTA | Novice

ZAKORAKAJMO NA VINE IN ODKRIJMO SKRIVNOSTI CERKVE SV. JANEZA EVANGELISTA Vabimo vas na pohod na Vine in predavanje o  cerkvi Sv. Janeza Evangelista.
Vine so naselje v občini Zagorje ob Savi, do katerega vodijo tudi priljubljene sprehajalske in pohodniške poti. Vrh hriba, na mestu, kjer so leta 1506 postavili kapelo gamberške gospode, stoji pozneje dozidana podružnična cerkev Sv. Janeza Evangelista, s freskami, ki so jih znova odkrili in obnovili v 1970. letih.

Pohod in predavanje bo vodil Marjan Klančnik.

KDAJ: ponedeljek, 18. 6. 2018, ob 9.00
KJE:  Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje 
(zbirno mesto)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.