ZAKLJUČEK ZA UDELEŽENCE | Novice

ZAKLJUČEK ZA UDELEŽENCE Ker smo bili v Večgeneracijskem centru Zasavje skozi celo leto izredno delavni in pridni smo za vse naše udeležence pripravili prav poseben zaključek. Družili se bomo ob klepetu, ustvarjanju in igri. Tako bomo skupaj proslavili uspešno opravljeno leto 2017 ter se pripravili na prihajajoče izzive v 2018. 

KAJ?:
Zaključek za udeležence bo potekal preko celotnega dopoldneva in popoldneva. Najprej bomo dan pričeli z dobrim čajem v našem dnevnem centru. Skupaj se bomo nato pripravili na kulinarično delavnico, kjer bomo izdelovali prav posebne tortice na palčkah s katerimi se bomo zares decembrsko posladkali. Svoje letošnje delo in učenje pa bomo čisto na koncu "nagradili" še z družabnimi igrami ter tako v prijetnem in zabavnem vzdušjo zakorakali v novo leto 2018. 

KDAJ?: Četrtek, 21. 12. 2017, od 9.00 do 17.00 

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.