ZAKLJUČEK ZA UDELEŽENCE | Novice

ZAKLJUČEK ZA UDELEŽENCE Ker smo bili v Večgeneracijskem centru Zasavje skozi celo leto izredno delavni in pridni smo za vse naše udeležence pripravili prav poseben zaključek. Družili se bomo ob klepetu, ustvarjanju in igri. Tako bomo skupaj proslavili uspešno opravljeno leto 2017 ter se pripravili na prihajajoče izzive v 2018. 

KAJ?:
Zaključek za udeležence bo potekal preko celotnega dopoldneva in popoldneva. Najprej bomo dan pričeli z dobrim čajem v našem dnevnem centru. Skupaj se bomo nato pripravili na kulinarično delavnico, kjer bomo izdelovali prav posebne tortice na palčkah s katerimi se bomo zares decembrsko posladkali. Svoje letošnje delo in učenje pa bomo čisto na koncu "nagradili" še z družabnimi igrami ter tako v prijetnem in zabavnem vzdušjo zakorakali v novo leto 2018. 

KDAJ?: Četrtek, 21. 12. 2017, od 9.00 do 17.00 

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.