ZAKLJUČEK ZA UDELEŽENCE | Novice

ZAKLJUČEK ZA UDELEŽENCE Ker smo bili v Večgeneracijskem centru Zasavje skozi celo leto izredno delavni in pridni smo za vse naše udeležence pripravili prav poseben zaključek. Družili se bomo ob klepetu, ustvarjanju in igri. Tako bomo skupaj proslavili uspešno opravljeno leto 2017 ter se pripravili na prihajajoče izzive v 2018. 

KAJ?:
Zaključek za udeležence bo potekal preko celotnega dopoldneva in popoldneva. Najprej bomo dan pričeli z dobrim čajem v našem dnevnem centru. Skupaj se bomo nato pripravili na kulinarično delavnico, kjer bomo izdelovali prav posebne tortice na palčkah s katerimi se bomo zares decembrsko posladkali. Svoje letošnje delo in učenje pa bomo čisto na koncu "nagradili" še z družabnimi igrami ter tako v prijetnem in zabavnem vzdušjo zakorakali v novo leto 2018. 

KDAJ?: Četrtek, 21. 12. 2017, od 9.00 do 17.00 

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.