Zajtrk posoških pastirjev | Novice

Zajtrk posoških pastirjev Zdrav zajtrk je eden izmed najpomembnejših obrokov v dnevu, zato Večgeneracijski center Zasavje za Vas pripravlja prav posebno kuharsko delavnico. Zajtrk posoških pastirjev bo poskrbel za vaš želodec s pravo mero zdravih in okusnih sestavin ...

VABLJENI 11. 10. 2017 V VEČGENERACIJSKI CENTER ZASAVJE NA ZASAVSKO LJUDSKO UNIVERZO, GRAJSKA 2 ZAGORJE, OB 10.00 URI. PRIDITE IN SE PREPRIČAJTE SAMI

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.