ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE | Novice

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE
Italijanščina je jezik naših sosedov in jezik, ki se uporablja tudi v Sloveniji. Na začetnem tečaju se bomo v sproščenem vzdušju naučili osnov komunikacije v italijanščini. Za lažje delo bomo vsem prijavljenim poslali gradivo v tiskani obliki po navadni pošti. Tečaj bo potekal enkrat tedensko po dve uri. Začnemo 5. februarja 2021 ob 11. uri, vsak naslednji petek pa se bodo srečanja začela ob 9. uri.

KDAJ: 5. 2.–18. 6. 2021, ob 9.00 (v petek, 5. 2. 2021, izjemoma ob 11. uri)
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Zaradi velikega zanimanja so prijave na Začetni tečaj italijanščine trenutno že zaključene zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 28. 1. 2021, 12:13

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.