ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE | Novice

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE
Italijanščina je jezik naših sosedov in jezik, ki se uporablja tudi v Sloveniji. Na začetnem tečaju se bomo v sproščenem vzdušju naučili osnov komunikacije v italijanščini. Za lažje delo bomo vsem prijavljenim poslali gradivo v tiskani obliki po navadni pošti. Tečaj bo potekal enkrat tedensko po dve uri. Začnemo 5. februarja 2021 ob 11. uri, vsak naslednji petek pa se bodo srečanja začela ob 9. uri.

KDAJ: 5. 2.–18. 6. 2021, ob 9.00 (v petek, 5. 2. 2021, izjemoma ob 11. uri)
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Zaradi velikega zanimanja so prijave na Začetni tečaj italijanščine trenutno že zaključene zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 28. 1. 2021, 12:13

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.