Z NARAVNIMI PRIPRAVKI DO ZDRAVEGA VRTA | Novice

Z NARAVNIMI PRIPRAVKI DO ZDRAVEGA VRTA Jerneja Jošar je univ. dipl. inženirka agronomije, ki je našla svojo srečo v Vrtnarski hiši v Ljubljani. Na svojem vrtu nudi različne delavnice in izobraževanja za ljudi, ki si želijo vrtnarjenja na čim bolj naraven način. Je tudi avtorica knjig, predavateljica, osebna svetovalka ...

KDAJ: četrtek, 13. 2. 2020, ob 18.00
KJE: Knjižnica Toneta Seliškarja, Ulica 1. junija 19, Trbovlje

Vljudno vabljeni na brezplačno predavanje. 

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.