Vodenje družinskega proračuna – pregledno in organizirano nad prihodke in odhodke | Novice

Vodenje družinskega proračuna – pregledno in organizirano nad prihodke in odhodke Vodenje družinskega proračuna – pregledno in organizirano nad prihodke in odhodke
 
Dejstvo je, da si lahko jasno sliko o osebnih financah ustvarimo šele ko začnemo spremljati naše prihodke in odhodke. To lahko delamo ročno, z malo truda in znanja pa si lahko izdelamo enostavno preglednico s pomočjo računalniškega programa.
Na delavnici bomo spoznali program Excel in njegovo alternativo. Izdelali bomo preprosto, a zmogljivo preglednico mesečne porabe, ki nam bo v pomoč pri oceni mesečnih dohodkov in stroškov družinskega proračuna in nas tako vzpodbudila k razmisleku za bolj učinkovito varčevanje in gospodarjenje z denarjem.

Brezplačno delavnico bo vodil Dušan Malić.
 
KDAJ: sreda, 20. 5. 2020 ob 10.00
KJE: video.nadaljavo.si (vabilo bo poslano na vaš elektronski naslov)

Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.