Vodenje družinskega proračuna – pregledno in organizirano nad prihodke in odhodke | Novice

Vodenje družinskega proračuna – pregledno in organizirano nad prihodke in odhodke Vodenje družinskega proračuna – pregledno in organizirano nad prihodke in odhodke
 
Dejstvo je, da si lahko jasno sliko o osebnih financah ustvarimo šele ko začnemo spremljati naše prihodke in odhodke. To lahko delamo ročno, z malo truda in znanja pa si lahko izdelamo enostavno preglednico s pomočjo računalniškega programa.
Na delavnici bomo spoznali program Excel in njegovo alternativo. Izdelali bomo preprosto, a zmogljivo preglednico mesečne porabe, ki nam bo v pomoč pri oceni mesečnih dohodkov in stroškov družinskega proračuna in nas tako vzpodbudila k razmisleku za bolj učinkovito varčevanje in gospodarjenje z denarjem.

Brezplačno delavnico bo vodil Dušan Malić.
 
KDAJ: sreda, 20. 5. 2020 ob 10.00
KJE: video.nadaljavo.si (vabilo bo poslano na vaš elektronski naslov)

Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.