VDC SKOZI ČAS | Novice

VDC SKOZI ČAS
V pogovoru z nekdanjo in aktualno direktorico Varstveno delovnega centra Zasavje (VDC) z Ano in Špelo Režun bomo spregovorili o bogati zgodovini te institucije.

Govorili bomo o tem, kaj se je skozi štiri desetletja spremenilo na boljše, kje bi se še dalo, kaj postoriti, kako družba sprejema osebe, ki imajo fizične ali duševne težave in tudi katere prepreke so višje, arhitektonske ali tiste v naših glavah. Spregovorili bomo tudi o razvoju VDC skozi čas in o načrtih za prihodnost. Tudi o njihovih projektih in pogledih na še večjo vključenost v družbo. O delovanju in svojem videnju dela in bivanja v VDC bosta spregovorila tudi dva gosta, uporabnika VDC. Pogovor bo vodil Igor Gošte. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: ponedeljek, 6. september 2021, ob 17.00
KJE: ZLU Zagorje

 
Prijave na predavanje VDC skozi čas so zaključene. Zagorje ob Savi, 6. 9. 2021, 11.25

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.