VARNOSTNO KOPIRANJE PODATKOV | Novice

VARNOSTNO KOPIRANJE PODATKOV
31. marec je svetovni dan varnostnega kopiranja. Zagotovo imate na svojih elektronskih napravah podatke, kot so dokumenti, fotografije, videoposnetki, ki so preveč pomembni in dragoceni, da bi jih izgubili. Zato je redna izdelava varnostne kopije teh podatkov zelo pomembna. V različnih sistemih lahko varnostne kopije izdelujete na različne, a vendar precej enostavne načine. Kateri so to načini, si bomo pogledali na računalniški delavnici, s katero bomo obeležili svetovni dan varnostnega kopiranja.
 
KDAJ: sreda, 31. 3. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek videokonferenčne platforme Microsoft Teams
 
 
OBVEZNE PRIJAVE
Na računalniško delavnico se lahko prijavite prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijavite se lahko tudi s klicem na telefonsko številko 030 366 779 ali pišete na info@vgc-zasavje.si. Na vaš elektronski naslov bomo najkasneje en dan prej poslali povezavo do spletnega dogodka.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.