VARNOSTNO KOPIRANJE PODATKOV | Novice

VARNOSTNO KOPIRANJE PODATKOV
31. marec je svetovni dan varnostnega kopiranja. Zagotovo imate na svojih elektronskih napravah podatke, kot so dokumenti, fotografije, videoposnetki, ki so preveč pomembni in dragoceni, da bi jih izgubili. Zato je redna izdelava varnostne kopije teh podatkov zelo pomembna. V različnih sistemih lahko varnostne kopije izdelujete na različne, a vendar precej enostavne načine. Kateri so to načini, si bomo pogledali na računalniški delavnici, s katero bomo obeležili svetovni dan varnostnega kopiranja.
 
KDAJ: sreda, 31. 3. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek videokonferenčne platforme Microsoft Teams
 
 
OBVEZNE PRIJAVE
Na računalniško delavnico se lahko prijavite prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijavite se lahko tudi s klicem na telefonsko številko 030 366 779 ali pišete na info@vgc-zasavje.si. Na vaš elektronski naslov bomo najkasneje en dan prej poslali povezavo do spletnega dogodka.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.