VARNO STARANJE (delavnica) | Novice

VARNO STARANJE (delavnica)
Vabimo vas na delavnice Varno staranje, na katerih bomo govorili o naslednjih temah:

        - Doživljanje starejšega človeka in komunikacija, ko so odnosi težavni;
        - Skrb za varnost izven doma (obisk lokalnega policista);
        - Pravni vidiki varnosti starejših in premoženjska vprašanja
          (oporoka in druge zapuščinske zadeve).
 
Delavnice bodo potekale ob sredah, in sicer 16. maja, 23. maja in 30. maja, med 10.00 in 13.00 v prostorih Večgeneracijskega centra Zasavje, Zasavska ljudska univerza, predavalnica ZLU (Grajska 2, Zagorje ob Savi).
 
Pridite na individualno svetovanje. Za pogovor bomo na voljo po vsaki delavnici.
 


                                 Prosimo vas, da udeležbo potrdite na Inštitutu Antona Trstenjaka;

                                 tel.: 01 433 93 01 ali institut.antona.trstenjaka@gmail.com.
 
                                  Delavnice in svetovanje so brezplačni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.