VARNA UPORABA PAMETNIH TELEFONOV IN smsPASS | Novice

VARNA UPORABA PAMETNIH TELEFONOV IN smsPASS
Si želite izboljšati svoje veščine uporabe pametnih telefonov? Na brezplačni delavnici boste nadgradili znanje pravilne rabe pametnega telefona in aplikacij, ki olajšajo vsakdan. Pomagali vam bomo pri razreševanju odprtih vprašanj in dilem ter vas seznanili, kako pri uporabi pametnih telefonov ohraniti varnost in zasebnost. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: četrtek, 23. september 2021, ob 9.00
KJE: ZLU Zagorje

Prijav na delavnico Varna uporaba pametnih telefonov in smsPASS ne sprejemamo več zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 9. 9. 2021, 10.24

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.