VARNA UPORABA PAMETNIH TELEFONOV IN smsPASS | Novice

VARNA UPORABA PAMETNIH TELEFONOV IN smsPASS
Si želite izboljšati svoje veščine uporabe pametnih telefonov? Na brezplačni delavnici boste nadgradili znanje pravilne rabe pametnega telefona in aplikacij, ki olajšajo vsakdan. Pomagali vam bomo pri razreševanju odprtih vprašanj in dilem ter vas seznanili, kako pri uporabi pametnih telefonov ohraniti varnost in zasebnost. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: četrtek, 23. september 2021, ob 9.00
KJE: ZLU Zagorje

Prijav na delavnico Varna uporaba pametnih telefonov in smsPASS ne sprejemamo več zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 9. 9. 2021, 10.24

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.