VARNA RABA MOBILNIH NAPRAV | Novice

VARNA RABA MOBILNIH NAPRAV Pregled nasvetov za varno rabo mobilnih naprav (katero Wi-Fi omrežje je varno, kako brezskrbno uporabljati mobilni telefon v tujini, kako prenesti in namestiti uporabne brezplačne aplikacije za pametne naprave ter njihova uporaba).

KDAJ: torek, 14. 5. 2019, ob 9.30
KJE: Knjižnica Antona Sovreta, Trg Franca Kozarja 7, Hrastnik

Brezplačno delavnico bo vodil Dušan Malić.

Prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.