USTVARJANJE NOVIH VIRTUALNIH SVETOV IN USTVARJANJE Z MOŽGANSKIMI SIGNALI | Novice

USTVARJANJE NOVIH VIRTUALNIH SVETOV IN USTVARJANJE Z MOŽGANSKIMI SIGNALI USTVARJANJE NOVIH VIRTUALNIH SVETOV IN USTVARJANJE Z MOŽGANSKIMI SIGNALI

Sam lahko ustvarim virtualni svet?
Pridruži se nam na najbolj znanstveno-umetniški delavnici tega poletja.

KDAJ: petek, 28. 8. 2020, ob 10.00
KJE: ZLU Zagorje, Grajska 2, Zagorje

Delavnica se izvaja na Katapultu v Trbovljah, vendar se dobimo v Zagorju pred Zasavsko ljudsko univerzo, kjer je poskrbljeno za brezplačen prevoz.

Informacije in obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si 


Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.