USTVARJALNO SKUPAJ V LETO 2021 (predavanje) | Novice

USTVARJALNO SKUPAJ V LETO 2021 (predavanje)
Za nami je zanimivo leto … In kot radi rečemo: vse slabo je za nekaj dobro.
Na srečanju bomo skupaj naredili prelet minulega leta in zasnovali načrte za novo.
 
Govorili bomo o:
  • Kaj dobrega smo se naučili, kar želimo obdržati v prihodnje?
  • Katerih slabih navad smo se nalezli, ki se jih želimo otresti? 
  • In česa vsega novega bi se lahko naučili, da bi v 2021 lahkotneje vstopili? 
 
Srečanje na daljavo je namenjeno vsem, ki ste radi skupaj, ki se zavedate, da vsak od nas ve le malo, skupaj vemo veliko. Vsak od nas se spomni malo, skupaj se spomnimo veliko. Vsak od nas prispeva malo, skupaj prispevamo veliko. In čeprav bomo vsak na svojem zaslonu, se bomo povezali, ker vemo: v slogi je moč!

KDAJ: torek, 22. 12. 2020 ob 17.30
KJE: na daljavo prek Zoom-a
Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.

Vljudno vabljeni na brezplačno predavanje mag. Nastje Mulej, magistre komunikologije, univerzitetne diplomirane ekonomistke in univerzitetno diplomirane sociologinje, specialistke za uspešno reševanje težav, ustvarjalno soočanje z izzivi, učinkovito vodenje ljudi, sestankov in projektov, timsko sodelovanje in več enostavnosti pri delu. Njeno poslanstvo je spraviti kreativno razmišljanje v šole in v organizacije (kot poklic ‘idejnik’).Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.