USTVARJALNO SKUPAJ V LETO 2021 (predavanje) | Novice

USTVARJALNO SKUPAJ V LETO 2021 (predavanje)
Za nami je zanimivo leto … In kot radi rečemo: vse slabo je za nekaj dobro.
Na srečanju bomo skupaj naredili prelet minulega leta in zasnovali načrte za novo.
 
Govorili bomo o:
  • Kaj dobrega smo se naučili, kar želimo obdržati v prihodnje?
  • Katerih slabih navad smo se nalezli, ki se jih želimo otresti? 
  • In česa vsega novega bi se lahko naučili, da bi v 2021 lahkotneje vstopili? 
 
Srečanje na daljavo je namenjeno vsem, ki ste radi skupaj, ki se zavedate, da vsak od nas ve le malo, skupaj vemo veliko. Vsak od nas se spomni malo, skupaj se spomnimo veliko. Vsak od nas prispeva malo, skupaj prispevamo veliko. In čeprav bomo vsak na svojem zaslonu, se bomo povezali, ker vemo: v slogi je moč!

KDAJ: torek, 22. 12. 2020 ob 17.30
KJE: na daljavo prek Zoom-a
Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.

Vljudno vabljeni na brezplačno predavanje mag. Nastje Mulej, magistre komunikologije, univerzitetne diplomirane ekonomistke in univerzitetno diplomirane sociologinje, specialistke za uspešno reševanje težav, ustvarjalno soočanje z izzivi, učinkovito vodenje ljudi, sestankov in projektov, timsko sodelovanje in več enostavnosti pri delu. Njeno poslanstvo je spraviti kreativno razmišljanje v šole in v organizacije (kot poklic ‘idejnik’).



Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.