USTVARJALNI DECEMBRSKI PETKI: Kapice za na smrečico | Novice

USTVARJALNI DECEMBRSKI PETKI: Kapice za na smrečico
Letošnji decembrski petki bodo namenjeni ustvarjanju. Vsak teden bomo izdelovali različne okraske in adventne izdelke, ki bodo okrasili naše domove ter jih obdali s pridihom bele zime.

KAJ?: Zadnji petek pred počitnicami ter novim letom 2018 bomo ustvarjali prikupne in zanimive okraske, ki bodo dopolnili vašo novoletno smrečico. BREZPLAČNA delavnica je namenjena vsem generacijam, zato ne zamudite priložnosti in se nam pridružite ob prijetnem ustvarjanju. 

KDAJ?: Petek, 22. 12. 2017 od 16.00 do 18.00 

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 


Prijave na: info@vgc.si ter 068 613 954Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.