Usposabljanje za prostovoljce: timsko in projektno delo | Novice

Usposabljanje za prostovoljce: timsko in projektno delo
Ti lahko narediš nekaj, česar jaz ne morem.
Jaz lahko naredim nekaj, česar ti ne moreš.
Skupaj pa lahko narediva zelo veliko.
(mati Tereza)

 
Hej, prostovoljke in prostovoljci!

Prostovoljimo zato, da delamo dobro za skupnost, za kar pa rabimo dober tim in znanje o projektnem delu.
Zato za vas v MC ZOS organiziramo usposabljanje za prostovoljce, tokrat namenjeno gradnji tima in projektnemu delu. Obeh tem se bomo lotili na aktiven način, vnesli bomo kup prakse in skupaj soustvarili en produktiven in gnetenja malih sivih celic poln dan.
Usposabljanje bo v soboto, 13.  januarja 2018 od 9:00 do 16:00 v Mladinskem centru Zagorje.
Obvezne prijave do 11. 1. 2018 na info@mczos.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.