URE ŠPANSKE KULTURE | Novice

URE ŠPANSKE KULTURE V MC ZOS se s septembrom vračajo Ure španske kulture, ki bodo potekale vsako sredo ob 18:00. Na druženjih, ki bodo potekala v pogovorni osnovni angleščini se boste seznanili s špansko kulturo, kulinariko ter se naučili kakšno špansko besedo ali dve.

Druženja bo vodila EVS prostovoljka Marta iz Španije.

Pohitite s prijavami! 

Prijave sprejemamo na e-mail naslova medgeneracijsko.sredisce@gmail.com ali vgc-zasavje@mczos.si

Preberi več...

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.