UPORABA KOZARCEV ZA VLAGANJE MALO DRUGAČE | Novice

UPORABA KOZARCEV ZA VLAGANJE MALO DRUGAČE
Dotrajane kozarce za vlaganje nam ni potrebno zavreči. Lahko jih poslikamo in uporabimo kot svečnik, vazo ali pa še kako drugače. Pridružite se nam na ustvarjalni delavnici, kjer boste spoznali različne načine njihove ponovne uporabe. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: torek, 21. september 2021, ob 17.00
KJE: ZLU Trbovlje

Delavnica, ki je bila predvidena za torek, 21. september 2021, odpade. O novem terminu vas bomo pravočasno obvestili. Hvala za razumevanje. Zagorje ob Savi, 21. 9. 2021, 15.14

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.