TVU 2021: Učenje je življenje – naj krepi in radosti! | Novice

TVU 2021: Učenje je življenje – naj krepi in radosti!
V okviru Zasavske ljudske univerze se bodo med 6. septembrom in 10. oktobrom 2021 v Zasavju odvijale prireditve, povezane z učenjem in izobraževanjem odraslih. Letošnja krovna tema festivala TVU je Učenje je življenje – naj krepi in radosti! 

Značilno modro barvo pa zamenjuje oranžna.

Vrhunec dogajanja PARADA UČENJA, PRVIČ v ZAGORJU!
 
Festival Parada učenja (PU) bo v sredo, 15. 9. 2021, na več lokacijah v Zagorju, in sicer od 9. do 12. ure na mestni ploščadi in v mestnem parku, kjer bo odrsko dogajanje, stojnice in razstave, od 15. do 18. ure pa v Evroparku, kjer bodo športne aktivnosti. V bitki proti covidu-19 bo rdeča nit na Paradi učenja: Z vseživljenjskim učenjem in gibanjem do zdravja in vitalnosti.



KOLEDAR BREZPLAČNIH PRIREDITEV ZASAVJE

PROGRAM PARADE UČENJA, 15. 9. 2021, ZAGORJE

KOLEDAR ZA CELOTNO SLOVENIJO

Kot regijski koordinator smo skupaj s 53 partnerskimi organizacijami pripravili pester program prek 60 brezplačnih prireditev.

Ideja Tedna vseživljenjskega učenja je promocija in širjenje ideje kulture vseživljenjskega učenja v Zasavju. Ob tej priložnosti smo pripravili tudi ZLOŽENKO, ki jo bodo prejeli v večini zasavskih gospodinjstev. Prireditve so podrobneje predstavljene tudi v spletnem koledarju TVU, na spletni strani Andragoškega centra Slovenije pa so predstavljeni vsi dogodki v Sloveniji.
 
Pridružite se nam, zagotovo boste našli ustrezno zase.
 
Na aktivnosti se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Ostanimo odgovorni
Udeleženci prireditev morajo skladno z vladnim odlokom izpolnjevati pogoj PCT (prebolevnost, cepljenje, testiranje).

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.