TRŽNICA GENERACIJ | Novice

TRŽNICA GENERACIJ
Večgeneracijski center Zasavje bo 16. maja, med 9.00 in 12.00 uro, na Paradi učenja, ki jo organizira Zasavska ljudska univerza predstavil Tržnico generacij, ki je eden od dogodkov EU projekt, moj projekt. Dogodek bo potekal na parkirišču pred Delavskim domom Trbovlje.

Na Tržnici generacij bodo lahko obiskovalci izvedeli več o projektu Večgeneracijski center Zasavje, na glavnem odru bo potekala predstavitev prostovoljstva in enega od ambasadorjev vseživljenjskega učenja, potekale pa bodo tudi ustvarjalne delavnice za majhne in velike.

Več o projektu EU projekt, moj projekt in ostalih dogodkih, ki bodo potekali v terminu med 12. in 19. majem si lahko preberete na povezavi http://www.eu-skladi.si/sl/aktualno/novice/eu-projekt-moj-projekt-vec-kot-40-dogodkov-med-12-in-19-majem-2018.


                       

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.