TRŽNICA GENERACIJ | Novice

TRŽNICA GENERACIJ
Večgeneracijski center Zasavje bo 16. maja, med 9.00 in 12.00 uro, na Paradi učenja, ki jo organizira Zasavska ljudska univerza predstavil Tržnico generacij, ki je eden od dogodkov EU projekt, moj projekt. Dogodek bo potekal na parkirišču pred Delavskim domom Trbovlje.

Na Tržnici generacij bodo lahko obiskovalci izvedeli več o projektu Večgeneracijski center Zasavje, na glavnem odru bo potekala predstavitev prostovoljstva in enega od ambasadorjev vseživljenjskega učenja, potekale pa bodo tudi ustvarjalne delavnice za majhne in velike.

Več o projektu EU projekt, moj projekt in ostalih dogodkih, ki bodo potekali v terminu med 12. in 19. majem si lahko preberete na povezavi http://www.eu-skladi.si/sl/aktualno/novice/eu-projekt-moj-projekt-vec-kot-40-dogodkov-med-12-in-19-majem-2018.


                       

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.