TELEVIZIJSKI JUNAKI IN RADOVEDNI HITRI PRSTKI | Novice

TELEVIZIJSKI JUNAKI IN RADOVEDNI HITRI PRSTKI

Na predavanju bo predstavljena varna uporaba televizije, digitalnih naprav in spleta. Franja Gros, univ. dipl. psih. iz LOGOUT-a, bo predstavila vsebinska in časovna priporočila in smernice za zdravo sobivanje v svetu digitalnih dražljajev za predšolske otroke kot tudi pomen zgleda staršev pri uporabi digitalnih naprav.

KDAJ: torek, 18. 5. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spleta

Franja Gros ima dolgoletne izkušnje na področju duševnega zdravja, odvisnosti, antisocialnega vedenja ter izkušnje z individualnimi svetovanji in psihosocialno pomočjo in vodenjem. Dodatno se je izobraževala v Londonu.

 

Prijave na spletni dogodek so zaključene. Zagorje ob Savi, 18. 5. 2021, 17.55Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.