TELEVIZIJSKI JUNAKI IN RADOVEDNI HITRI PRSTKI | Novice

TELEVIZIJSKI JUNAKI IN RADOVEDNI HITRI PRSTKI

Na predavanju bo predstavljena varna uporaba televizije, digitalnih naprav in spleta. Franja Gros, univ. dipl. psih. iz LOGOUT-a, bo predstavila vsebinska in časovna priporočila in smernice za zdravo sobivanje v svetu digitalnih dražljajev za predšolske otroke kot tudi pomen zgleda staršev pri uporabi digitalnih naprav.

KDAJ: torek, 18. 5. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spleta

Franja Gros ima dolgoletne izkušnje na področju duševnega zdravja, odvisnosti, antisocialnega vedenja ter izkušnje z individualnimi svetovanji in psihosocialno pomočjo in vodenjem. Dodatno se je izobraževala v Londonu.

 

Prijave na spletni dogodek so zaključene. Zagorje ob Savi, 18. 5. 2021, 17.55Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.