TEHNIKE ZA ZAVESTNO USTVARJANJE ŽIVLJENJA (predavanje) | Novice

TEHNIKE ZA ZAVESTNO USTVARJANJE ŽIVLJENJA (predavanje) Praktično bomo pogledali in »uporabili« določene tehnike, ki so mnogim pomagale doseči cilje, premagati strahove in raztopiti blokade. Ena zelo znanih je EFT ali tapkatnje, tehnike po dr. Alex Loydu (tehnika ekran), celični spomin – »reprogramiranje«, čutilizacija in podobno (nadaljevanje tega kar bomo »teoretično« govorili v ponedeljek).
Zakaj nekomu tehnike delujejo, drugim ne in kako zase najti pravi način.

Brezplačno predavanje bo vodila Leonida Derganc.

KDAJ: torek, 15. 5. 2018, ob 17.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode 11, 1420 Trbovlje


                                                                                                           Vljudno vabljeni.                      

                                                                                                           

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.