TEHNIKE SPROŠČANJA IN ČUJEČNOSTI | Novice

TEHNIKE SPROŠČANJA IN ČUJEČNOSTI
Na delavnici bomo spoznavali različne tehnike sproščanja in dihanja, izvedli bomo vaje čuječnosti (meditativna hoja) in vizualizacija; poudarili pomen lastne dnevne sprostitve in skrb za svoje telo ter ozavestili pomen pravočasne in redne uporaba tehnik za sproščanje in razbremenitev (zvočno sproščanje). Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: ponedeljek, 6. september 2021, ob 10.00
KJE: ZLU Zagorje

Prijav na delavnico Tehnike sproščanja in čuječnosti ne sprejemamo več zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 2. 9. 2021, 8.44

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.