Tečaj slepega tipkanja | Novice

Tečaj slepega tipkanja Za vse, ki se želite naučiti slepega tipkanja na računalniku smo v Večgeneracijskem centru Zasavje na Zasavski ljudski univerzi organizirali 15-urni brezplačni tečaj slepega tipkanja. S pridobljenim znanjem bo vaše delo z računalnikom postalo enostavnejše in hitrejše.

KDAJ: 20.2., 22.2., 27.2., 28.2. in 1.3.2018
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje od Savi

Obvezne prijave ne telefonsko številko 068 613 954.


 

 


 

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.