Tečaj samoobrambe | Novice

Tečaj samoobrambe Vabljeni na brezplačni tečaj samoobrambe.

Spoznali bomo učinkovite osnove samoobrambne tehnike, osnovne vaje za krepitev telesa z lastno težo, samokontrola, krepitev telesa in duha, predstavitev borbe na blizu, predstavitev borbe z noži in predstavitev borbe na tleh.

Tečaj samoobrambe bo vodi Matevž Polak. 

Tečaj bo potekal 2x na teden, ob ponedeljkih in četrtkih, med 17.30 in 18.30 uro. Skupaj bo obsegal 8 srečanj.

Prijave obvezne, saj je število mest omejeno. 

Prijave na vgc-zasavje@mch.si ali 041-893-422.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.