Tečaj pametnih telefonov | Novice

Tečaj pametnih telefonov
V marcu bo potekal 12-urni brezplačni tečaj pametnih telefonov. Na tečaju se boste naučili uporabljati določene aplikacije, Bluetootha in še mnogo več.
Zato ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 8. 3. 2018, od 9.00 do 12.00 na Zasavski ljudski univerzi v Trbovljah.

OBVEZNE PRIJAVE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO: 068 613 954
 
KDAJ: 8. 3. 2018, od 9.00 do 12.00
KJE: Učilnica ZLU, Trg svobode 11a, Trbovlje

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.