TEČAJ KALIGRAFIJE | Novice

TEČAJ KALIGRAFIJE
Tečaj je namenjen tistim, ki so že osvojili znanja kaligrafije. Na tečaju bomo obnovili znanja že osvojenih stilov pisav in predvsem skupaj spoznali številčne načine uporabe. Poudarek bo predvsem na kompoziciji besedil, od preprostega sedežnega reda in prazničnega voščila, do bolj zahtevne kompozicije priznanja oz. listine. Tečaj je primeren za vse, ki ste osvojili vsaj eno od stilov pisav: Karolinška minuskula, Unciala, Italika oz. Gotica. Tečaj bo potekal enkrat tedensko po dve uri. Začnemo 1. februarja 2021 ob 8. uri.

KDAJ: 1. 2.–29. 3. 2021, vsak ponedeljek ob 8.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Zoom

Prijave na tečaj kaligrafije so zaključene. Zagorje ob Savi, 1. 2. 2021, 18:58

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.